Engineering Talks vol. 2

Engineering Talks събира за втори път в София инженерната общност в областта на електрониката
 
След успешния старт на пилотното издание, глобалната технологична компания Melexis, продължава инициативата Engineering Talks. Събитието ще се проведе на 20 юни в Hyperspace.
 
Engineering Talks е поредица от събития, която цели да изгради инженерна общност в България, предоставяйки платформа за обмен на знания, споделяне на опит и създаване на професионални познанства.
 
По време на второто събитие ще бъде представена темата „Инструменти за разработка и програмиране от Melexis CES“ от Димитър Врачков, Customer Enabling Solutions Manager в Melexis България. Той ще разкаже повече за архитектурата на универсалната система за програмиране на Melexis, наречена PTC-05, и различните устройства, които са проектирани. Димитър ще представи и някои интересни функционалности, интегрирани с цел оптимизация на времето за разработка на дизайна на разработените инструменти.
 
Можете да намерите повече информация, както и да запазите своето място за второто издание, което ще се проведе в Hyperspace, на този линк:

https://www.melexis.com/en/events/2024/engineering-talks
 
 
За Melexis
Melexis проектира, разработва и доставя иновативни решения в сферата на микроелектрониката. Технологиите, които компанията разработва, създават продукти и системи от следващо поколение, имащи за цел да намалят вредата върху околната среда, да подобрят безопасността и сигурността, и да осигурят комфорт за хората.
 
Мелексис се специализира в създаване на сензори за мониторинг на различни системи - задвижващи, температурни, осветителни, електрически спирачки, електрическо управление и др. Компанията разширява присъствието си на развиващи се пазари по линия на устойчивото развитие, алтернативна мобилност, роботика и дигитално здраве.
 
Централата на компанията е в Белгия.  Понастоящем Melexis има над 2000 служители в 12 държави. Melexis започва дейността си в България през 2000 г., като в момента е и най-голямото представителство на компанията.  През 2022 г. компанията откри своята нова сграда в София, която е проект с много иновации и технически постижения, включително и  осигуряващи устойчивост в използването на природните ресурси.
 
Повече информация за Melexis можете да намерите на www.melexis.com
 

Още събития